Info

In de begin jaren tachtig, de periode dat de Belg Eddy Lejeune zich 3 maal tot wereldkampioen wist te kronen, ontstond onze interesse in de trial sport.

 

Als Honda dealer van het eerste uur werden we al vlug tot exclusief trial dealer voor de provincie Limburg gepromoot. Zo ontstond er een eigen "trial team" uit onze medewerkers en alzo kon men ons 's zondags terug vinden op de trial wedstrijden. Dat bleef niet onopgemerkt, en al vlug kregen we klanten van over het ganse land. Later zelfs van uit Nederland, Duitsland, Engeland, Denemarken en Noorwegen.

 

Toen einde jaren tachtig de productie van de TLR,TLM en RTL werd stopgezet, zaten we zonder trial motoren.

In Spanje werd in die periode de Montesa fabrieken overgenomen door Honda. Al vlug werd het voor ons duidelijk dat we ons ondertussen flink gegroeid klantenbestand verder konden beleveren met trial motoren van een merk met het grootste historische verleden in deze motorsport.

 

Uiteindelijk werd Motorhuis Thijs in 1992 officieel invoerder van Montesa trial motoren.

Vandaag kunnen wij u ontvangen in onze vernieuwde TRIAL SHOP. Waar wij u de nieuwste Montesa en Beta trial motoren kunnen tonen, als ook alle bij behorende benodigdheden gaande van helmen, laarzen, kleding, banden, tuning onderdelen en accessoires van de gekende merken Gaerne, Alpinestars, XC-TING, S3 parts, Mitani, Jitsie en Dunlop.
            
Montesa 2017